• Woensdags wordt er niet verstuurd
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

NAGELLAK

0 producten

Nagellak is misschien wel het make-up product waar de grootste keuze in kleur is. Waar sommige kleuren praktisch op elkaar lijken zal de echte kenner er toch nog een verschil tussen zien. Niet alleen wat kleuren betreft is er grote variëteit, maar ook wat finishes betreft. Zo heb je matte finish, glans finishk, parelmoer finish, glitter finish en de speciale effecten nagellak.

LET IT CRACKLE

Ben je uitgekeken op het 'gewoon' lakken van de nagels dan kun je er ook voor kiezen je manicure op te leuken met bijvoorbeeld een crackle nagellak. Deze nagellak geeft een maximaal effect met een minimale inspanning. Deze nagellak kan over een gewone lak heen gelakt worden en breekt dan. Door het patroon dat ontstaat, en dat nooit hetzelfde is, zal de basiskleur zichtbaar worden. Aangeraden wordt om bij dit type nagellak een topcoat te gebruiken zodat je een mooie glanzende en egale finish krijgt. 

GLITTER AND GLAMOUR

Een glitter nagellak is niet alleen geschikt voor de feestdagen, maar kan ook leuk gebruikt worden voor het lakken van 1 nagel. Lak bijvoorbeeld aan een hand 4 nagels met een gewone nagellak, en kies voor een glitter lak voor 1 nagel. Op die manier komt de nadruk nog meer op de glitter nagellak te liggen. Een glitter lak laat je helemaal zelf bepalen hoe groot de dichtheid van de glitters is. Meestal zal 1 laag niet volstaan, maar kies je voor meer laagjes dan zullen de glitters nog beter tot hun recht komen. Het is ook een optie om een glitter lak aan te brengen over een gewone lak heen, dan fungeert de glitterlak meer als topcoat. 

SPECIAL EFFECTS

Ook is er lak verkrijgbaar die oplicht onder blacklight. Deze nagellak is uitermate populair voor feestjes en zal de feestvreugde zeker vergroten. Een van de meest spectaculaire typen nagellak is de Mood nagellak die reageert op warmte. De nagellak kan van kleur veranderen naarmate de temperatuur wijzigt en is verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties.Kortom, nagellak biedt je de mogelijkheid naar hartelust te experimenteren en laat zich makkelijk aanpassen aan je bui of de gelegenheid en kun je mooi laten matchen met bijvoorbeeld je lippenstift. Waar je in een zakelijke omgeving eerder zult kiezen voor een french manicure of een neutrale kleur kun je in je vrije tijd je fantastie de vrije loop laten. Vergeet niet ook een basecoat en topcoat te gebruiken zodat je extra lang kunt genieten van je zorgvuldig uitgekozen kleur nagellak zonder je nagels te verkleuren. 

MATTE NAGELLAK

Een zeer populaire trend is een matte finish. Het leuke is dat er speciale matte nagellakken zijn, maar het is ook mogelijk iedere mogelijke nagellak matte te maken met een speciale matterende topcoat. Het kan een zeer mooi effect geven wanneer je een glitternagellak matteert, maar ook gewone nagellakken of met een klein beetje shimmer kunnen een verrassende twist krijgen door een matterende topcoat. Ook kun je een french manicure doen door een gewone en een matte nagellak te combineren. Experimenteer dan ook zeker eens met andere kleuren dan roze en wit. Door bijvoorbeeld een blauwe nagellak te gebruiken voor de gehele nagel, maar het nagelbed te matteren krijg je een zeer chique en verrassende french manicure. 

NAIL ART

Zit je boordevol inspiratie en creativiteit? Dan zou je eens kunnen proberen je manicure op te leuken met nail art. Voorzie je manicure van leuke patronen of kleine tekeningen, of probeer eens een marble effect. Door nail art op te nemen in je manicure worden de mogelijkheden ongekend groter en kun je nog meer variatie aanbrengen in je manicure. 

EEN GOEDE BEGIN IS HET HALVE WERK

Wanneer je besloten hebt je nagels een ander kleurtje te lakken dan wil je het liefst direct aan de slag, maar vergeet niet eerst bepaalde voorbereidingen te treffen. Gebruik een nagelvijl om je nagels mooi in model te brengen, en behandel je nagelriemen met een nagelolie. Mooi verzorgde nagelriemen maken je manicure immers helemaal af. Ook kan het heel erg lekker zijn om je handen te scrubben voordat je begint aan je manicure. 

ONLINE NAGELLAK BESTELLEN

In ons assortiment is er rekening gehouden met alle mogelijke kleurvoorkeuren. Kortom, altijd een passende nagellak voor jouw favoriete look. Voor de juiste nagellak hoef je de deur dus niet uit. Het gemak van online afrekenen en thuis laten bezorgen bestaat uit tijdbesparing en eenvoud. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen