• Woensdags wordt er niet verstuurd
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

LIQUID LIPSTICK

0 producten

Lippenstift is net als alle andere make up en is onderhevig aan trends. Bepaalde typen make up zijn jarenlang niet weg te denken, en ineens kun je ze nergens meer vinden. Een relatief nieuwe trend die het toch al wel weer even volhoudt is de liquid lipstick. Waar vrouwen het jarenlang gewend waren een  gewone lippenstift uit hun makeup tasje tevoorschijn te toveren lijkt een groot deel van de make up gebruikers overgestapt te zijn op de liquid lipstick. 

DE VOORDELEN VAN LIQUID LIPSTICK

Liquid lipstick is een zeer gepigmenteerde lip makeup product dat lichtgewicht aanvoelt op de lippen en daardoor zeer prettig draagt. De formule droogt snel en blijft extra lang zitten waardoor je extra lang kunt genieten van je lipstick kleur. 

UITGESPROKEN KLEUREN LIQUID LIPSTICK

Een ander voordeel van liquid lipstick is het verkrijgbaar is in een groot scala kleuren. Kleuren die je vaak  niet terug ziet bij gewone lippenstift. Wat dacht je van donkerblauw, groen, turquoise, maar je kunt ook kiezen uit prachtige nude tinten, roze en uiteraard klassiek rood. 

THE PERFECT PAIR: LIQUID LIPSTICK & LIPGLOSS

Natuurlijk is de matte finish van liquid lipstick een van de vele aantrekkelijke aspecten, maar wil je een keer wat anders dan doe je er net zo makkelijk een lip gloss overheen voor extra glans. Op die manier kun je dubbel genieten van je liquid lipstick en maak je 'm extra veelzijdig. Je kunt uiteraard ook alleen in het midden van de lip een beetje gloss aanbrengen met een make up kwastje voor extra dimensie. 

MERMAID SALON LIQUID LIPSTICK

Wij vinden het altijd leuk nieuwe en unieke merken op te sporen, en Mermaid Salon is er zo eentje. Helemaal uit Australië hebben we dit eigenwijze merk gehaald dat opvalt door de bijzondere kleuren en de prachtige finish. Ben je op zoek naar een echt unieke lipstick in een kleur die je niet vaak voorbij ziet komen? Dan is de Mermaid Salon liquid lipstick precies wat je zoekt. 

LIQUID LIPSTICK ONLINE BESTELLEN

Bestel je make up eenvoudig bij Alice&Jo. Bij een bestelling vanaf €75 wordt het ook nog eens gratis verzonden. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen