• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

LIPPOTLOOD

0 producten

Een lippotlood kan gebruikt worden voor het omlijnen van de lippen om zo te voorkomen dat lippenstift uit gaat lopen. De textuur van een lipliner zorgt ervoor dat deze lijn zelf niet uit zal lopen. Een lippenpotlood kan tevens gebruikt worden als basis voor je lippenstift. Kleur de rand van lippen en een deel van de lippen zelf in met een lipliner, en breng daar overheen de lippenstift naar keuze aan. Je kunt een lippotlood ook gebruiken om de gehele lip in te kleuren. Het voordeel van een lipliner is dat deze kleur lang blijft zitten, en kan glanzend gemaakt worden door er een lipgloss overheen aan te brengen. 

VERSCHILLENDE KLEUREN LIPPOTLOOD

De kleur van het lippotlood hangt af van de te gebruiken lipstick. De kleur van het lippenpotlood moet complementair zijn aan de lippenstift, en kan geheel dezelfde kleur zijn of in dezelfde kleurfamilie zitten. Veel mensen kiezen voor een wat donkerder lippotlood om te omlijnen en een wat lichtere lippenstift om de lippen in te kleuren. Op deze manier lijken de lippen voller, helemaal wanneer de lippen net buiten de rand omlijnd worden. 

TRANSPARANT LIPPOTLOOD

Ook zijn er transparante lipliners verkrijgbaar voor het omlijnen van de lippen. Dit type lippotlood wordt uitsluitend gebruikt om het uitlopen van lippenstift tegen te gaan. Omdat dit soort lippenpotlood geen kleur heeft kun je het met iedere lip makeup in je verzameling gebruiken en is het dus lekker veelzijdig. 

LIPPOTLOOD ALS LIPPENKLEUR

Lippenpotlood is in eerste instantie ontwikkeld voor het omlijnen van de lippen, maar lippenpotloden worden ook steeds vaker gebruikt om de lippen in te kleuren. Het voordeel hiervan is dat het een uitstekende basis kan zijn voor een lippenstift, zodat deze langer blijft zitten. Ook kunnen de lippen ingekleurd worden met een lippotlood om er vervolgens een lipgloss overheen aan te brengen. 

LIPPENBALSEM

Hoe je ook besluit je lippen van een kleur te voorzien, zorg er altijd voor dat je lippen goed verzorgd en gehydrateerd zijn. Scrub je lippen eerst met een lipscrub, of gewoon met je tandenborstel of een wat ruwere handdoek, en hydrateer de lippen daarna met een lippenbalsem. Zorg dat de lippenbalsem goed ingetrokken is voordat je met een lipliner, lippenstift of lip gloss aan de slag gaat. 

ONLINE LIPPOTLOOD BESTELLEN

In ons assortiment is er rekening gehouden met alle huidtypes en mogelijke kleurvoorkeuren. Kortom, altijd een passend lippenpotlood voor jouw favoriete look. Voor het juiste lippotlood hoef je de deur niet uit. Het gemak van online afrekenen en thuis laten bezorgen bestaat uit tijdbesparing en eenvoud. Jouw nieuwe make up snel uitproberen? Deze versturen wij al binnen 1-3 werkdagen zodat je er snel van kunt genieten.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen