• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

HIGHLIGHTER KWAST

0 producten

De perfecte finishing touch van een geslaagde make up look is zonder meer de highlighter. Dit make up product geeft het geheel een extra dimensie en transformeert de meest alledaagse look tot een echte eyecatcher. 

FOUTLOOS HIGHLIGHTER AANBRENGEN MET DE JUISTE HIGHLIGHTER KWAST 

Highlighter make up wordt doorgaans heel erg precies aangebracht, en dat vereist dan ook een highlighter kwast waarmee je zeer precies kunt werken. Welke highlighter kwast het meest geschikt is hangt eigenlijk helemaal af van de plek waar je de highlighter wilt aanbrengen. Voor op de jukbeenderen zul je waarschijnlijk een andere highlighter kwast willen gebruiken dan onder de wenkbrauwen of op de neus. 

FAN BRUSH ALS HIGHLIGHTER KWAST

Wat een zeer mooi effect kan geven voor je highlighter is een fan brush. Deze waaiervormige kwast zorgt voor een mooie, lichte verspreiding van de highlighter. Door de vorm van deze highlighter kwast is de applicatie niet meteen te heftig waardoor je makkelijk de kleur kunt opbouwen.

ZEER PRECIEZE APPLICATIE

Met een speciale highlighter kwast kun je heel eenvoudig en precies highlighter poeder aanbrengen op plekken als onder de wenkbrauwen, in je ooghoek of op het puntje van je neus. Voor andere delen van het gezicht kun je dan vervolgens een andere highlighter kwast gebruiken zodat je de applicatie perfect uit kunt voeren. Denk hierbij aan de jukbeenderen of andere gebieden waar normaal gesproken het licht je gezicht raakt. Dat zijn immers de plekken waar je extra highlighter zult willen aanbrengen. 

IS EEN HIGHLIGHTER KWAST ALTIJD NODIG? 

Wanneer je gebruik maakt van een creme highlighter (zoals je die vaak in highlighter palettes terug vindt) dan kun je ervoor kiezen deze gewoon met de vinger aan te brengen. Een Sleek highlighting palette bevat zowel highlighter poeder als creme highlighter, dus bij gebruik van dat dat product zul je tevens een kwast willen gebruiken. 

HIGHLIGHTER KWAST ONLINE BESTELLEN

Bestel je highlighter kwast eenvoudig bij Alice&Jo en profiteer van het uitgebreide assortiment en de snelle levering. Plaats je bestelling op een werkdag voor 16:00 en wij zorgen ervoor dat je bestelling nog zelfde werkdag wordt verstuurd zodat je snel gebruik kunt maken van je highlighter kwast. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen