• Woensdags wordt er niet verstuurd
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

GEZICHTSPRIMER

0 producten

Wanneer je doel is om een perfecte make up look te creëren dan is een van de make up producten waar je niet zonder kunt zonder twijfel een gezichtsprimer. Een gezichtsprimer zorgt voor een perfecte basis voor je foundation zodat je deze eenvoudig en streeploos aan kunt brengen. 

GEZICHTSPRIMER AANBRENGENe

Het aanbrengen van een primer kan ontzettend makkelijk zijn wanneer je het gebruikt in een spray vorm. Zowel Barry M als Skindinavia hebben gezichtsprimer in een spray vorm die slechts over het gezicht hoeft te sprayen. Wanneer je een creme gezichtsprimer gebruikt kun je er ook voor kiezen je make-up primer slechts daar aan te brengen waar je denkt het nodig te hebben. Heb je een vette t-zone, en weet je dat je foundation daar makkelijk laat glijden? Breng je primer dan uitsluitend daar aan. Heb je gebieden waar je poriën duidelijk zichtbaar zijn? Breng dan je primer alleen op die gebieden aan wanneer de rest van het gezicht geen primer nodig heeft. 

GEZICHTSPRIMER VOOR VETTE HUID

Wanneer je snel last van een glimmende huid, dan kun je kiezen voor een gezichtsprimer die speciaal daarvoor ontwikkeld is. Een primer voor de vette huid zorgt ervoor dat natuurlijke oliën geabsorbeerd worden en daardoor niet naar de oppervlakte komen waardoor je geen last zult hebben van glimmen. De Skindinavia Oil Control primer sprays zorgen er tevens voor dat poriën minder zichtbaar zijn waardoor je make up er nog perfecter uit zal zien.

KLEURCORRIGENDE GEZICHTSPRIMER

Er zijn ook gezichtsprimers die ideaal zijn wanneer je last hebt van roodheid, of juist van vaalheid van de huid. Gebruik bij roodheid een groene gezichtsprimer om de kleur te neutraliseren, en gebruik bij vaalheid een paarse variant om dit te corrigeren. Ook kun je kiezen voor een primer met glans die zorgt voor een all over gloed. Deze variant kan bijzonder effectief zijn wanneer je een droge huid hebt. 

GEZICHTSPRIMER ONLINE BESTELLEN

Door het grote aanbod gezichtsprimer is het makkelijk door de bomen het bos niet meer te zien, maar heb je bij Alice&Jo een van de vele mooie gezichtsprimers uitgezocht dan wil je die natuurlijk snel in huis hebben. Wij doen ons best bestellingen altijd zo snel mogelijk te versturen. Bij een bestelling vanaf €75 wordt je bestelling geheel kosteloos door ons verstuurd. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen