• Woensdags wordt er niet verstuurd
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

GEUROLIEBRANDER

0 producten

Een geuroliebrander is natuurlijk in eerste instantie een product waarmee je je favoriete geurolie verwarmt, maar een leuk vormgegeven geuroliebrander is ook een toevoeging aan je interieur. 

GEUROLIEBRANDER MODEL

Er zijn diverse modellen geuroliebrander, en wat de meest geschikte is voor jou hangt helemaal af van je interieur en je persoonlijke voorkeuren wat betreft ontwerp. Alle geurbranders in ons assortiment zijn kwalitatief uitstekend, dus in je keuze komt het aan op interieur of gelegenheid. Wanneer je graag regelmatig van geur wisselt, of wanneer je in diverse kamers een geurbrander hebt staan dan is het wel zo verstandig diverse geuroliebranders aan te schaffen. 

WAAROM EEN GEUROLIE GEBRUIKEN

Er is zo'n groot aanbod in geurproducten dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken. Een voordeel van een geurolie is dat de geur zeer geconcentreerd is, en het is eenvoudig om zelf diverse geuren met elkaar te combineren. Een geurolie is vaak niet zo gelaagd als bijvoorbeeld een geurkaars of een reed diffuser, maar daar kun je dus wel zelf verandering in brengen voor in je geuroliebrander meer dan 1 geurolie te gebruiken. 

GEUROLIEBRANDER ONLINE BESTELLEN

Als je toch al bij Alice&Jo aan het rondkijken bent voor je geurproducten van mooie merken als Wax Lyrical, Trapp Fragrances of een van de vele andere merken, dan is het net zo makkelijk om ook meteen je geuroliebrander online te bestellen. Bij een bestelling vanaf €75 versturen wij de bestelling helemaal gratis!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen