• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

GEURBRANDER

0 producten

Brand je favoriete wax melts met een leuke geurbrander die bovendien een mooi accessoire voor je interieur is. Voor diverse kamers van je huis, of voor verschillende gelegenheden kun je verschillende wax branders gebruiken.

GEURBRANDER GEBRUIKEN

Het gebruik van een geurbrander is heel erg eenvoudig. Bij Alice&Jo vind je uitsluitend geurbranders waar je een waxinelichtje in moet plaatsen. Wij hebben momenteen geen electrische geurbranders in het assortiment. Plaats onder in je geurbrander een waxinelichtje, en plaats enkele wax melts bovenin de brander. Langzaamaan zul je de wax melts zien smelten en kun je gaan genieten van de heerlijke geuren. 

GEURBRANDERS SCHOONMAKEN

Het schoonmaken van een gebruikte geurbrander lijkt misschien lastig, maar het is zeer eenvoudig. Je kunt ervoor kiezen de wax melts te laten stollen, en het restant gedurende dat proces eruit te halen. Omdat er nog een vloeibaar laagje is zal dat heel makkelijk gaan. Of je kunt ervoor kiezen een al compleet opgedroogde wax melt laag langzaam op te warmen, en dan de hele schijf eruit halen zodra er een klein vloeibaar laagje is ontstaan. Veeg daarna de laatste restjes makkelijk met een tissue of stukje keukenrol uit de geurbrander.

GEURBRANDER MODEL

Er zijn diverse soorten geurbranders, en het komt helemaal aan op je persoonlijke voorkeur welke de beste is voor jou. Alle geurbranders in ons assortiment zijn kwalitatief uitstekend, dus in je keuze komt het aan op interieur of gelegenheid. Brand je graag regelmatig een andere geur en wil je niet steeds je geurbrander schoonmaken? Overweeg dan er meerdere aan te schaffen zodat je geregeld van geurbrander en wax melt geur kunt wisselen.

GEURBRANDER ONLINE BESTELLEN

Omdat je toch al online aan het rondneuzen bent voor wax melts en geurkaarsen is het net zo eenvoudig om je geurbrander ook even online te bestellen. Heb je je wax melt selectie al gemaakt? Dan wil je die natuurlijk zo snel mogelijk branden, dus schaf meteen je wax brander aan bij Alice&Jo. Plaats je bestelling voor 16:00 op een werkdag, en wij versturen je bestelling dezelfde dag. Bij een bestelling vanaf €50 versturen wij de bestelling helemaal gratis!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen