• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

FOUNDATION SPONS

0 producten

Foundation perfect aanbrengen is een van de grootste uitdaging wat make up betreft (dan laten we eyeliner aanbrengen even buiten beschouwing) en de ideale make up tool daarvoor vinden is dan ook een grote uitdaging. Met de komst van de foundation spons is het streeploos aanbrengen van foundation wel een stuk makkelijker geworden. Hoe konden we ooit zonder? 

DE FOUNDATION SPONS TRUC

Wat belangrijk is om te weten wanneer je een foundation spons gebruikt is dat de spons vochtig dient te zijn voordat je er foundation op doet. Wanneer de make up spons namelijk vochtig is zal hij je make up niet absorberen en krijg je een mooiere finish en zal het aanbrengen van je foundation ook simpelweg eenvoudiger gaan. 

FOUNDATION SPONS & SKINDINAVIA

Een truc waar veel visagisten gebruik van maken is het bevochtigen van de foundation spons met Skindinavia. Op deze manier voeg je al gedurende het applicatie proces je Skindinavia toe in plaats van alleen aan het einde, en dat kan wonderen doen voor het eindresultaat. 

MULTIFUNCTIONELE FOUNDATION SPONS

Wij noemen het een foundation spons, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat deze make up spons uitsluitend voor foundation gebruikt kan worden. Je kunt er ook make up primer, creme contour make up en creme blush mee aanbrengen met een prachtig resultaat. Je zult ook veel YouTubers er los gezichtspoeder mee aan zien brengen voor het zogenaamde baking. Naarmate je meer gaat experimenteren met make up zul je steeds meer toepassingen voor je foundation spons ontdekken. 

FOUNDATION REGELMATIG VERVANGEN

Een belangrijk detail om niet te vergeten is dat een make up spons regelmatig (om de 3 maanden gemiddeld) vervangen dient te worden. Bacteriën kunnen zich makkelijk ophopen in je make up spons, ook wanneer je je spons regelmatig reinigt. De structuur van de spons kan ook aangetast worden wanneer je 'm langer gebruikt dan aangeraden wordt, wat zorgt voor een minder mooie finish van je make up. 

FOUNDATION SPONS ONLINE BESTELLEN

Al je make up bestel je eenvoudig bij Alice&Jo, en dus ook je favoriete foundation spons. Bij een bestelling vanaf €75 wordt je bestelling kosteloos door ons verzonden. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen