• Woensdags wordt er niet verstuurd
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

FOUNDATION

0 producten

Foundation, het woord zegt het al: de basis. Je algehele look wordt bepaald door je teint. De verkeerde kleur foundation of een slechte applicatie kan de hele look verpesten. Zorg er dus ook voor dat je een kleur kiest die goed bij je eigen huidskleur past, en een textuur die dit ook doet. Foundations zijn verkrijgbaar in poeder of creme vorm, van zeer licht (en vloeibaar) tot een dikkere textuur. Voor een droge huid is een wat vollere foundation zeer geschikt, terwijl een normale tot vette huid gebaat kan zijn bij een zeer lichte of een poeder foundation. 

Verschillende finishes

Uiteraard kun je ook kiezen welke finish je foundation heeft: mat of 'dewy'. Zeker wanneer je van jezelf een droge huid hebt kan een variant die niet compleet mat droogt zeer gewenst zijn en een zeer natuurlijk effect geven. Ook hebben verschillende foundations een verschillende mate van dekking, van zeer licht tot zeer dekkend. Wil je alleen maar een beetje de huid egaliseren maar heb je verder weinig oneffenheden of houd je gewoon van een natuurlijke look? Dan doe je er verstandig aan te kiezen voor een lichte dekking of een BB of CC Cream. 

Breng het mooi egaal aan

Er zijn verschillende manieren om je foundation aan te brengen, en wat de beste manier is voor jou hangt helemaal af van je eigen voorkeur. Het aanbrengen met de vingers is het makkelijkst, want daarvoor heb je geen extra producten nodig. Een voordeel dat de warmte van je vingers ervoor kan zorgen dat de foundation mooi versmelt met de huid en makkelijk aanbrengt. Wat met de vingers minder makkelijk te bereiken is is het opbouwen van de dekking van de foundation. Hiervoor is bijvoorbeeld een make up spons weer ideaal. Met een make up spons is het bepalen van de dekking van de foundation heel erg makkelijk. Ook is het mogelijk een make up kwast te gebruiken voor de applicatie. Denk hierbij aan een stippling brush, een buffer brush of een speciale foundation brush. Uiteindelijk gaat het erom wat je zelf het prettigst vindt, en wat voor jou het best werkt. Er zijn geen regels, dus laat je hierdoor ook zeker niet belemmeren. 

Je kunt er ook mee contouren

Hoewel veel mensen een special contouring product zullen gebruiken voor het contouren van het gezicht is het ook mogelijk een donkerdere kleur foundation te gebruiken voor het shapen van je gezicht. Experimenteer dus zeker eens met het gebruiken van een foundation in plaats van een contouring product voor deze toepassing. Gebruik je exact dezelfde foundation maar in verschillende kleuren voor je teint en voor het contouren dan zal het vanwege dezelfde textuur zorgen voor een prachtig egale finish. 

Highlighter vermengen

Het is heel erg gebruikelijk om highlighter als een van de laatste stappen aan te brengen, maar het is ook een optie je highlighter te vermengen met je foundation. Maak je gebruik van een vloeibare highlighter? Probeer dit trucje dan eens voor een 'all over glow'. Wil je een foundation die normaliter een matte finish heeft voor een keer met wat meer glans dragen? Dan is het vermengen van een highlighter een handige manier. 

Online foundation bestellen

In ons assortiment is er rekening gehouden met alle huidtypes en mogelijke kleurvoorkeuren. Voor de juiste foundation hoef je de deur dus niet uit. Het gemak van online afrekenen en thuis laten bezorgen bestaat uit tijdbesparing en eenvoud. Jouw nieuwe producten snel uitproberen? Deze kan je al binnen 1-2 werkdagen verwachten.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen