• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

EYELINER

0 producten

Vloeibare eyeliner geeft je de mogelijkheid om scherpe en precieze lijnen te zetten, maar vergt wel wat oefening. Gelukkig zijn er voldoende tutorials op internet te raadplegen, en kun je makkelijk vanuit je huis diverse technieken onder de knie krijgen. 

EYELINER MET KWASTJE OF STIFT

Vloeibare eyeliners zijn er met een kwastje of met een stift. Eyeliner met een stift geven je iets meer controle waardoor het makkelijker is het product aan te brengen. Begin je net met het aanbrengen van make-up? Dan is een eyeliner met stift de beste keuze, en heb je inmiddels wat meer ervaring dan kun je een eyeliner met een kwastje proberen. Dit type geeft je de mogelijkheid de dikte van de lijnen beter te bepalen. Druk je wat harder dan zal de lijn dikker worden, oefen je minder druk uit dan wordt de lijn dunner. Dit is een zeer prettige manier om de cateye te creëren. 

EYELINER OF KOHLPOTLOOD

Beide producten hebben hun voordelen, dus waar je voor kiest ligt helemaal aan je voorkeur. Een eyeliner is cleaner en strakker, terwijl je met een kohlpotlood de mogelijkheid hebt deze te smudgen voor een meer smokey look, en is het aanbrengen van een oogpotlood wat makkelijker onder de knie te krijgen. Nogmaals, beide producten hebben voordelen, dus beperk jezelf zeker niet tot het gebruik van slechts een van deze producten maar probeer ze beide uit. 

EYELINER IN DIVERSE KLEUREN

Waarschijnlijk zal de kleur zwart altijd het meest populair blijven, maar het is ook zeker niet meer uitzonderlijk om eyeliner in andere kleuren aan te brengen. Bruin zorgt bijvoorbeeld voor een zachtere look, maar probeer ook eens een neutrale oogschaduw en combineer deze met een opvallende kleur eyeliner (eentje die je oogkleur complementeert) om de look mee op te laten vallen. Maak je ooglook af met een mooie laag mascara of een paar nepwimpers

ONLINE MAKE UP BESTELLEN

In ons assortiment is er rekening gehouden met alle huidtypes en mogelijke kleurvoorkeuren. Hierdoor zal de juiste eyeliner voor zowel een beginner als voor iemand met meer ervaring altijd aanwezig zijn. Voor de juiste vloeibare eyeliner hoef je de deur dus niet uit. Natuurlijk wil je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebben. Plaats je bestelling op een werkdag voor 16:00 en wij zorgen ervoor dat je bestelling dezelfde werkdag nog verstuurd wordt. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen