• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

CONTOUR PALETTE

0 producten

Ben je al een beetje behendig met het contouren van je gezicht, of wil je juist je eerste stapjes gaan zetten? Hoe het ook zij, contouren is is een make up techniek die steeds meer mensen in mindere of meerdere mate toepassen om hun gezicht meer definitie te geven en de behoefte aan een verscheidenheid aan contour kleuren is steeds groter geworden, vandaar dat steeds meer mensen kiezen voor een contour palette. 

Het Gemak Van Een Contour Palette

Een van de belangrijkste dingen met betrekking tot contouring make up is het vinden van de correcte contour kleur. In dat opzicht is een contour palette ideaal, want je hebt een verzameling kleuren waar je uit kunt kiezen. Soms zit er ook nog een blush en/of highlighter in zodat je helemaal alles binnen handbereik hebt. Je kunt ook kiezen voor een cream contour kit. Dan heb je een selectie creme contour kleuren in plaats van poedervorm. 

Is Een Contour Palette Noodzakelijk? 

Wanneer je je perfecte contour kleur hebt gevonden is een contour palette in die zin niet noodzakelijk, maar bedenk wel dat je huidskleur niet het hele jaar door hetzelfde is, en dat je dus ook je contour kleur zult moeten aanpassen, en dan is een contour palette ideaal. 

Je Contour Palette Mee Op Reis

Wanneer je een handig klein contour palette hebt kun je 'm zelfs in je make up tasje doen zodat je 'm altijd bij je hebt, maar zelfs een wat grotere variant gaat makkelijk mee op reis in je toilettas. Op die manier kun je zelfs op vakantie eenvoudig je make up aanbrengen zoals je gewend bent. Neem 1 of 2 make up kwasten mee en je bent voorzien van alle gemakken van thuis. Nou ja, op make up gebied dan. 

Contour Palette Online Bestellen

Wat is er idealer dan vanuit je luie stoel het perfecte contour palette uit te zoeken en deze online te bestellen en het thuis te laten bezorgen? Wanneer je je contour palette op een werkdag voor 16:00 bestelt zorgen wij ervoor dat het dezelfde dag verstuurd wordt. Bij een besteding vanaf €50 wordt je bestelling ook nog eens gratis verzonden. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen