• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

CONTOUR KWAST

0 producten

Een van de meest belangrijke kwasten is zonder twijfel de contour kwast. De kwaliteit van je contour kwast bepaalt voor een groot deel hoe natuurlijk je contour, en dus je gehele look, eruit ziet. 

HEB IK EEN CONTOUR KWAST NODIG

We kunnen er lang en breed over praten, maar het antwoord is: JA. Je hebt een contour kwast waarmee jij uit de voeten kunt voor het creëren van een optimaal en natuurlijk ogend resultaat. Welke make up kwast voor jou het best is hangt helemaal af van je eigen voorkeuren, maar het is zeker verstandig te investeren in een goede contour kwast. Kijk hiervoor zeker ook bij het merk Sedona Lace, want zij hebben een groot aantal make up kwasten dat multifunctioneel is en dus voor meerdere toepassingen ingezet kunnen worden. 

DE KLASSIEKE CONTOUR KWAST

De meeste make up liefhebbers gebruiken een echte contour kwast om te contouren. Deze kwasten zijn vrij compact (vergeleken met een poederkwast of een blush kwast) en wat steviger. Daardoor kan het contour product zeer precies aangebracht worden en ook goed geblend worden. Een tip bij het blenden van contouring make up is het naar boven toe blenden in plaats van naar beneden. Dat zorgt voor een scherpere lijn als basis waardoor je nog meer definitie krijgt. 

CREME CONTOURING

Wanneer je een contour palette gebruikt dat bestaat uit creme producten dan kan het raadzaam zijn een ander type contour kwast te gebruiken dan wanneer je een poeder product gebruikt. Kijk dus goed naar het materiaal van de kwast en de make up die je wilt gebruiken zodat je er zeker van bent dat het de juiste combinatie is. 

MERMAID SALON CONTOUR KWAST

Een contour kwast die qua vorm afwijkt van wat we gewend zijn zijn de contour kwasten van Mermaid Salon. Deze zogenaamde carving brush ziet er niet alleen ontzettend schattig uit, maar hij is ook nog eens bijzonder effectief voor het aanbrengen van foundation en contouring producten, waaronder ook contouring creams.

CONTOUR KWAST ONLINE BESTELLEN

Al je make up, inclusief je make up kwasten bestel je eenvoudig online bij Alice&Jo. Plaats je contour kwast bestelling op een werkdag voor 16:00 en wij zorgen ervoor dat je bestelling dezelfde werkdag verstuurd wordt. Bij een besteding vanaf €50 wordt je bestelling ook nog eens gratis verstuurd. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen