• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

CONCEALER PALETTE

0 producten

Een van de grote voordelen van make up is dat we oneffenheden die ons opvallen weg kunnen merken met een handig product als concealer, eventueel in combinatie met een foundation. Wanneer je concealer gebruikt voor verschillende toepassingen zul je aan 1 kleur concealer niet voldoende hebben en is een concealer palette een echte uitkomst. Het is eenvoudig mee te nemen in een make up tasje waardoor je ongekende mogelijkheden voor een perfecte teint op ieder moment tot je beschikking hebt. 

HET NUT VAN EEN CONCEALER PALETTE

Misschien denk je in eerste instantie dat een concealer palette niets voor jou is, maar naarmate je meer tijd en moeite steekt in je make up zul je meer toepassingen ontdekken voor concealer, en zal de toegevoegde waarde van een concealer palette steeds duidelijker worden. Je kunt concealer namelijk niet alleen gebruiken voor het corrigeren van oneffenheden, maar ook om het gebied onder de ogen lichter te maken, en om de wenkbrauwen meer definitie te geven. 

CONCEALER & CORRECTOR

Er zijn concealer paletten met uitsluitend concealer kleuren, maar er is ook een type concealer palette waarin je ook zogenaamde corrector kleuren vindt. Met een corrector corrigeer je kleurverschillen zoals roodheid of vaalheid, en vervolgens breng je een concealer aan voor een egale teint. Welk concealer palette geschikt is voor jou ligt er helemaal aan hoe uitgebreid je make up routine is. 

HOE EEN CONCEALER PALETTE TE GEBRUIKEN

Heb je een concealer palette waarin een kleur zit waar je misschien niets mee denkt te kunnen, probeer dan eens kleuren met elkaar te vermengen om zo de perfecte kleur te creëren. Op die manier wordt je concealer palette nog veelzijdiger en zul je snel niet meer zonder kunnen. Het vermengen van de kleuren kun je doen met een make up kwast en breng je vervolgens aan op de huid. 

CONCEALER PALETTE ONLINE BESTELLEN

Heb je een keuze in concealer palette willen maken dan wil je het natuurlijk zo snel mogelijk in je bezit hebben. Plaats op een werkdag voor 16:00 je bestelling en wij zorgen ervoor dat het dezelfde werkdag verstuurd wordt. Bij een bestelling vanaf €50 wordt het ook nog gratis verstuurd. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen