• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

CONCEALER

0 producten

Concealer voor rond of onder de ogen kan gebruikt worden om wallen of kringen of donkeren plekjes te camoufleren, maar tevens voor het lichter maken van het gebied rondom de ogen. Een look die tegenwoordig erg populair is, mede door de Kardashians. Het fijne aan concealer is dat het met minimale inspanning direct een frissere en wakkere indruk maakt. Het 'opent' het gezicht als het ware en toont direct levendig en uitgerust. Of je nu voor de utieme feestlook gaat of een neutrale 'no make-up make-up', oogconcealer maakt het af en zogt voor een egale en frisse basis.

VERSCHILLENDE SOORTEN

Populaire concealers voor onder de ogen zijn de vloeibare concealers die lichtgewicht zijn en makkelijke uit te smeren. Het is ook mogelijk een stick of een creme concealer te gebruiken, afhankelijk van je behoeften. Gebruik bijvoorbeeld een gelige concealer om donkere kringen tegen te gaan. Het aanbrengen van oranje concealer is bijzonder effectief bij het verhullen van blauwheid onder de ogen, dus bij het wegwerken van wallen is dit zeker een uitkomst. Een groene kleur werkt uitstekend voor het neutraliseren van roodheid. Heb je last van roodheid of zichtbare adertjes? Dan is een groene concealer de uitkomst. 

ONVERWACHTE TOEPASSINGEN

Wenkbrauwen zijn steeds belangrijker aan het worden, en ook daarvoor kan dit make up product ingezet worden. Breng het aan onder en boven de wenkbrauwen en maak op deze manier de lijnen strakker en zo zien de wenkbrauwen er 'cleaner' uit. Een lichte concealer onder de wenkbrauwen heeft tevens een highlightend effect voor nog meer nadruk op de wenkbrauwen.

PERFECTE APPLICATIE

Je kunt het aanbrengen met een speciaal concealer make up kwastje of met bijvoorbeeld een Beautyblender. Voor heel erg kleine oneffenheden werkt een precisie kwastje heel erg prettig, wanneer je het wilt gebruiken onder de ogen dan werkt een (mini) Beautyblender heeft erg fijn. 

WEG MET DIE FOUNDATION

De meest bekende manier om concealer te gebruiken is als onderdeel van een routine met foundation. Ben je verder helemaal tevreden met je teint? Overweeg dan ook eens om uitsluitend concealer te gebruiken, zonder foundation. Kleine oneffenheden of verkleuringen kun je op deze manier wegwerken en dan is het toevoegen van foundation niet perse noodzakelijk. Op die manier houd je een zeer natuurlijke en jeugdige look en het scheelt een hoop rommel in je make up tasje. Vergeet niet het wel te fixeren met een poeder. Door een klein beetje poeder er overheen aan te brengen is de kans kleiner dat de concealer door oliën en zweet uitloopt. 

ONLINE CONCEALER BESTELLEN

In ons assortiment is er rekening gehouden met alle huidtypes, waardoor er altijd een passende concealer voor jou aanwezig zal zijn en je er niet voor de deur uit hoeft. Het gemak van online afrekenen en thuis laten bezorgen bestaat uit tijdbesparing en eenvoud. Jouw nieuwe producten snel uitproberen? Plaats je bestelling op een werkdag voor 16:00 en wij zorgen ervoor dat je bestelling nog dezelfde werkdag de deur uit gaat. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen