• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

BRONZER

0 producten

Ben je wat bleekjes? Vind je je teint wat vaal? Wil je je gezichtvorm veranderen? Dan is bronzer je beste vriend. Met slechts een paar strategisch geplaatste kwaststreken bronzer kun je je teint direct meer leven geven of je gezicht een zomerse gloed geven. 

WELKE KLEUR BRONZER

Sowieso is het belangrijk een te donkere bronzer te vermijden want dit zal je een onnatuurlijke look geven. Maximaal 2 tinten donkerder dan je eigen huidskleur is doorgaans een veilige regel. De kleur hoe dan ook vermeden moet worden is oranje. Probeer een bronzer te kiezen die dezelfde tint is als de tint die je huid krijgt wanneer je in de zon zit. Deze kleur bronzer zal dan het meest natuurlijk ogen.

SHIMMER OF MATTE BRONZER

Hier zijn uiteraard geen regels voor en het ligt er helemaal aan wat je zelf het mooist vindt. Doorgaans wordt overdag een matte bronzer gebruikt terwijl 's avonds een shimmer bronzer je net een wat feestelijkere look geeft omdat de shimmerdeeltjes het licht mooi weerkaatsen.

BRONZER COMBINEREN

Bronzer, highlighter en blush gaan eigenlijk hand in hand. Bronzer gebruik je om de huid meer warmte te geven, en met blush breng je wat kleur op de wangen. Een highlighter breng je vervolgens aan om de nadruk op de jukbeenderen te leggen. Door de combinatie van deze 3 producten te gebruiken krijgt je huid een zeer gezonde look die je ook op een heel erg natuurlijke en subtiele wijze aan kunt brengen, al klinkt het misschien in eerste instantie als veel producten. 

BRONZER AANBRENGEN

Er zijn verschillende manieren om bronzer aan te brengen, het is ook afhankelijk van het type bronzer dat je gebruikt. Er zijn creme bronzers, of bronzers in stick vorm die rechtstreeks op de huid kan worden uitgebracht en met de vingers verder geblend kan worden of je gebruikt een Beautyblender voor een airbrush finish. Een poeder bronzer kun je aanbrengen met een bronzer brush of een kabubki brush, maar heb je een andere make up kwast waar je altijd op kunt vertrouwen dan zet je die ook gewoon in voor je bronzer. If it ain't broke...

ONLINE BRONZER BESTELLEN

In ons assortiment is er rekening gehouden met alle mogelijke kleurvoorkeuren. Kortom, altijd een passende bronzer voor jou. Voor de juiste bronzer hoef je de deur dus niet uit. Het gemak van online afrekenen en thuis laten bezorgen bestaat uit tijdbesparing en eenvoud. Jouw nieuwe producten snel uitproberen? Deze kan je al binnen 1-2 werkdagen verwachten.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen