• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

BLUSH KWAST

0 producten

Zelfs op dagen dat je je ontzettend vermoeid of lusteloos voelt is het eenvoudig er nog fris en fruitig uit te zien met behulp van blush. Door de kleur en plaatsing bepaal je eenvoudig hoe je look van de dag wordt. Van een klassieke beauty tot een jeugdige en frisse look. Uiteraard is het, zoals bij ieder make up product, belangrijk dat de applicatie goed gebeurt zodat het er zo natuurlijk mogelijk uit ziet. 

HEB IK EEN SPECIALE BLUSH KWAST NODIG? 

Of je een officiële blush kwast nodig hebt hangt af van de look waar je voor gaat. Wil je een zeer precieze applicatie dan is het zeker aan te raden een blush kwast te gebruiken. De vorm is zo dat hij voldoende product oppakt en mooi aanbrengt op de huid. Een blush kwast is kleiner en compacter dan een poederkwast, waardoor de plaatsing preciezer kan gebruiken. Uiteraard kun je met een poederkwast er nog even overheen gaan om het geheel beter te blenden. 

STIPPLING BRUSH ALS BLUSH KWAST

Wanneer je gebruik maakt ben een creme blush of van een stain dan zul je niets hebben aan een klassieke blush kwast. Deze texturen vereisen een ander type make up tool zoals een stippling brush of een Beautyblender. Het is wel belangrijk snel te werken want deze producten fixeren doorgaans redelijk snel dus als je ze goed wilt blenden zul je snel moeten werken. 

MEERDERE TOEVOEGINGEN VOOR EEN BLUSH KWAST

Uiteraard heb je ook de vrijheid de blush kwast voor meerdere producten te gebruiken dan voor blush. Wil je je gezichtspoeder slechts op bepaalde delen aanbrengen dan kun je ervoor kiezen een blush kwast te gebruiken, en ook highlighter op de jukbeenderen kun je aanbrengen met een blush kwast. Gebruik je 'm eerst voor je blush en vervolgens voor je highlighting make up dan zul je zien dat het geheel ook makkelijker geblend wordt. 

BLUSH KWAST ONLINE BESTELLEN

Al je make up en make up kwasten bestel je eenvoudig bij Alice&Jo. Plaats op een werkdag voor 16:00 je bestelling, en wij zorgen ervoor dat je bestelling nog dezelfde werkdag wordt verstuurd. Bij een bestelling vanaf €50 wordt je bestelling ook nog eens gratis verstuurd. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen