• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

BLUSH

0 producten

Weinig dingen doen meer voor je uitstraling dan blush: het geeft je een gezonde blos waardoor je er meteen een stuk jeugdiger uitziet. Tevens kun je vorm van je gezicht anders laten lijken: ronde, voller, smaller. De plaatsing van deze gezichts make-up is in dit geval zeer bepalend. Probeer voor verschillende looks ook verschillende manieren van plaatsing uit, en kijk wat het best werkt voor de look en jouw gezicht. 

BLUSHER IN VERSCHILLENDE KLEUREN

De kleur van de blush bepaalt ook in grote mate de look. Over het algemeen zijn lichte kleuren uitermate geschikt voor het creëren van een jeugdig uiterlijk. Wat is er immers jeugdiger dan een gezonde blos op de wangen? Wanneer je een donkerdere blush meer aan de zijkanten van het gezicht plaatst zul je een volwassenere, vrouwelijkere look krijgen. Een roze kleur op de koontjes van de wangen zal je een jeugdig uiterlijk geven. Deze toelichting laat zien dat het meer is dan gekleurd poeder en een krachtig wapen in je beauty arsenaal kan zijn. Bedenk voor het aanschaffen en aanbrengen van je blush goed wat je ermee wilt bereiken zodat je het maximale uit je make up haalt. Het is uiteraard absoluut niet nodig je te beperken door maar 1 blush te hebben, want iedereen wil weleens iets anders en in de zomer zul je vaak een andere kleur willen dan in de winter. 

BLUSH COMBINEREN

Blush kan nog meer impact hebben wanneer het gecombineerd wordt met een ander belangrijk make-up product: bronzer. Door deze 2 producten samen te gebruiken, en elkaar te laten versterken perfectioneer je je look nog meer en kun je de vorm van het gezicht nog meer bepalen. Een andere belangrijke bondgenoot is highlighter. Highlighter plaats je boven je blush, en deze legt in combinatie met je blush de nadruk op je jukbeenderen. Wanneer je de kleur van je highlighter en je blush mooi op elkaar afstemt zijn deze twee producten een winnende combinatie. Wat ook een leuk trucje is voor een grotere samenhang is het aanbrengen van een klein beetje van je blusher onder je wenkbrauw. Het effect zal heel subtiel zijn, maar het zal een klein detail zijn dat een groot verschil kan maken, vooral wanneer je gaat voor een naturel look. 

HOE BRENG JE BLUSH HET BEST AAN? 

Er is een groot aantal blusher kwasten verkrijgbaar die stuk voor stuk zeer geschikt zijn voor het aanbrengen van blush. Je kunt ook gebruik maken van een stippling brush wanneer je graag een creme blush draagt, maar in dat geval kun je ook een make up spons gebruiken. Uiteraard werken in dat geval vingers ook heel erg goed, maar een make up spons zorgt voor een finish die zijn weerga niet kent. Tevens kun je met een make up kwast je verschillende producten nog mooier in elkaar laten overgaan waardoor je geen last hebt van harde lijnen. 

ONLINE BLUSH BESTELLEN

In ons assortiment is er rekening gehouden met alle huidtypes en mogelijke kleurvoorkeuren. Voor de juiste blush hoef je de deur dus niet uit. Het gemak van online afrekenen en thuis laten bezorgen bestaat uit tijdbesparing en eenvoud. Jouw nieuwe producten snel uitproberen? Deze kan je al binnen 1-2 werkdagen verwachten.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen